SACRED SOUL DRAGONS

Sacred Soul Dragons Dragons en hun prachtige energie fascineren mij al jaren. Het raakt mij in het diepste van mij ziel, ik ervaar de kracht, de oude wijsheid, liefde en vooral het plezier en de ondeugd die sommige met zich mee dragen. Al heel jong voelde ik de verbinding met hun zonder het te weten en ik kon destijds nog niet plaatsten wat het precies was. Ik voelde een dansende energie om mij heen die zorgde dat ik mij altijd veilig voelde in welke situatie ik dan ook bevond.

Een aantal jaren later mocht ik mijn eigen Sacred Soul Dragon ontmoeten in mijn dromen. Elke keer weer kwam de prachtige blauw, groen glinsterende waterdraak mij opzoeken in mijn dromen met de boodschappen die hij graag met mij deelde.
Tijdens een truffelceremonie verscheen hij nog helderder dan ooit en mocht ik met hem mee op reis naar verschillende werelden tot dat we aan kwamen bij een schatkamer vol schatten.

De boodschap was dat alles al beschikbaar was waar ik naar verlang, dat de schatten in mij al die tijd gewoon liggen te wachten tot dat ik ze ging opeisen voor mijzelf, ipv van telkens het weg te geven. De schatten aan talenten, aan overvloed, oude wijsheid en de magie van verbinding met het leven. Dat lag er allemaal in die magische schatkamer die mijn prachtige water draak
“Elody Gega” voor mij beschermde.

 

Na die ene dag dat ik de schatkamer had betreden en mijn schatten had gezien veranderde mijn wereld, begon alles steeds helderder te zien en werd me bewuster van alles om mij heen. Lekker net alsof ik uit een winterslaap aan het ontwaken was en klaar was voor een nieuw avontuur. Maar geloof me dat avontuur was allang begonnen!

 

Al snel viel het mij op dat ik steeds meer begon te dromen en ontmoeten de meest verschillende draken die elke keer weer mij meenam naar de schatkamer waar ik tijdens die ceremonie was geweest met “Elody” mijn waterdraak. Ze lieten mij de prachtigste schatten zien, schatten die zij al jaren en misschien zelfs al eeuwen aan het beschermen zijn voor hun Hoeder. Nu hoor ik je waarschijnlijk denken “ wat is een hoeder?” Een draken hoeder is een ziel die zich verbind en verbonden voelt met de draak en samen een zielen overeenkomst hebben om voor elkaar te zorgen, zodat jij als hoeder dichtbij jouw kern komt/blijft en je levensmissie kan uitdragen.
Een verbinding die echt van ziel tot ziel is, van hart tot hart. Elke draak kiest zijn eigen hoeder en zal altijd onvoorwaardelijke naast zijn hoeder staan.

 

De draken dragen zoveel oerwijsheid, kracht, licht van liefde en speelsheid in hun die zij graag met hun hoeder willen delen, ook op deze manier willen ze hen bewustmaken van hun eigen krachten en zo leiden naar hun prachtige schat! De schatten die ik steeds weer mocht zien, elke keer vroeg mij weer af “waarom ik ze dan mocht zien”, zeker aangezien de schatten zogoed beschermd werden en de draken heel streng waren in wie wel en niet binnen mochten treden.

 

Al snel kreeg ik mijn antwoord op mijn vraag, op een ochtend liep ik onze woonkamer binnen en leek net of ik een feestje binnen was gestapt. Je voelde echt de energie in de huiskamer dansen, al snel voelde ik de eerste draken zich al melden.
Als zij verbinding of contact met mij zoeken voelt het voor mij alsof ik allemaal kriebels in mijn buik krijg die dan door mijn hele lichaam afgaan en tegelijkertijd voel ik hart warm worden.

 

Op dat moment hoorde ik de draken tonen roepen om hun nieuwe hoeders, ze willen hereinigd worden met hen en weer vanuit de onvoorwaardelijke liefde naast hun staan. Ze lieten mij lichtcodes zien die mij gingen helpen om de hoeder te helpen om hen te herkennen maar ook hen te activeren om de deuren naar hun magische schatkamer te openen waar hun schatten liggen te wachten. Ik “Chayton” was de uitverkoren van deze prachtige en ondeugende draken, ik was door hen uitgekozen om de verbindende factor te zijn tussen hen en de nieuwe hoeder.

Het werd tijd dat de draken thuis zouden komen op de juiste plek, op de juist tijd bij hun nieuwe hoeder.


Zij hadden vertrouwen in mij, vertrouwen dat ik mijn schatten op eis en deze inzet om hun te helpen. Zodat de mooie zielen die nu bewust mogen worden van hun schatten, van hun ongelofelijk mooie kern bij gestaan mogen worden door hun draken. Draken die hen gaan begeleiden, beschermen, naast hun zullen staan in goede en zware tijden om zo de wereld voor zichzelf en alle andere prachtige zielen mooier te maken.

En zo werd Sacred Soul Dragon geboren, Mijn taak is om de draken weer te verbinden met hun nieuwe hoeders, de boodschappen, lichtcodes en soultekening te overhandigen die zij nodig hebben om zo de schatkaart te krijgen naar hun schatkamer.

Denk jij he dit is interessant! hier wil ik meer over weten,

voel jij na dit verhaal de nieuwsgierigheid in jou borrelen en/of voel je dat je lichaam reageert op mijn verhaal over de Sacred Soul Dragons?!

Er staan al een aantal prachtige Sacred Soul Dragons te wachten in de webshop,
waar ze stralen in een prachtige soultekening met daarbij de lichtcodes en een kleine boodschap van hun roep naar hun nieuwe hoeder.

>> SARED SOUL DRAGONS <<

Staat jouw Sacred Soul dragon er nog niet tussen?!
Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor meer informatie en mocht je het graag willen kan ik (vrijblijvend en gratis) afstemmen of er een Sacred Soul Dragon aan het wachten is tot jij zijn roep voelt. De roep des levens om eindelijk te gaan staan voor wie jij bent met alle schatten die daarbij horen!

Weet dat je welkom bent en ik je met alle liefde te woord wil staan!

Liefs
CHAYTON
SACRED SOUL DRAGON KEEPER

 


VOEL JIJ DE ROEP VAN DE DRAAK?!VOEL JIJ DE DRAKEN ENERGIE STROMEN IN JE LICHAAM?!ZEG ALLES IN JOU "JA" IK VOEL DE DRAKENENERGIE EN VOEL DE ROEP VAN DE DRAAK?!

VRAAG HIERONDER EEN VRIJBLIJVENDE DRAKEN AFSTEMMING AAN!