Home » Hartsverbindings wandelingen

Hartsverbindings wandelingen


De maatschappij staat nooit eens stil, alles moet groter, drukker en meer zijn. De grenzen worden steeds opgezocht, er word vaak veel van je gevraagd en verlangd waardoor je soms door de bomen het bos niet meer kan zien . Je raakt jezelf helemaal kwijt in de rollen die jij als persoon aanneemt om te overleven in het leven. Waardoor je de belangrijkste rol vergeet, dat is namelijk “jezelf” zijn, niet “de ouder”, “collega”, “partner”, “zus/broer”, “dochter/zoon” enz. Jij mag jouw plek innemen, je mag jouw balans gaan vinden vanuit liefde voor jezelf zodat jij jouw leven vol energie, liefde en plezier kan leven en je niet verliest in de rollen die je voor een ander speelt.

 

Wil je meer in verbinding komen met jezelf?

Wil je meer rust ervaren in je hoofd?

Wil je er achter komen wat jou nou ECHT gelukkig maakt en hoe je dit kan uitdragen vanuit liefde voor jezelf?

 

Ga dan mee op hartsverbindings wandeling!

We gaan ongeveer 3 uur lang het bos in. Tijdens deze wandeling gaan we werken met: Meditatie, Breath work, Stilte, Het chakra pad en natuurlijk word je gecoacht op de vragen die naar boven komen. Ook krijg je nog een mooie goodiebag mee die je tijdens een na de wandeling kan inzetten voor jou persoonlijke ontwikkeling!

 

We hebben 2 opties voor deze wandeling. Namelijk individueel of in kleine groepjes.

 

Individuele wandeling:
De individuele wandelingen vinden plaats op een moment dat voor jou uitkomt! Je krijgt dan 1 op 1 coaching en we doen alles wat hierboven beschreven staat. Natuurlijk zorg ik dat ik dan ook voor jou een goodiebag bij heb.

De kosten voor een individuele wandeling bedragen €250.-

 

Groepswandeling:
De groepswandelingen zijn met 3 tot maximaal 8 gelijk gestemde. De wandelingen gaan door bij 3 of meer deelnemers. Tot en met 4 deelnemers gaat Karin mee als coach, als er 5 tot 8 deelnemers meegaan word er nog een andere coach uitgenodigd om mee te gaan zodat iedereen voldoende begeleiding krijgt. De groepswandelingen kan je terugvinden in onze agenda en kosten €99.- per persoon.

Kun jij niet bij de geplande wandelingen die in onze agenda staat en heb je een eigen groep van minimaal 3 personen met wie je deze wandeling wil maken? Neem dan contact met ons op want dan kunnen we altijd in overleg een datum plannen.

 

De wandelingen zullen plaats vinden in de bossen rondom Oirschot.

Wil je graag meer informatie en/of je aanmelden voor hartsverbindings wandeling?

Vul dan het onderstaande contact formulier in op de website of stuur een mail naar info@flowerstones.nl

Ook zijn wij eventueel te bereiken via de social media.