Over onsWelkom lief mooi mens,

 

Graag willen wij ons even voorstellen, wij zijn Flower & Chayton ( ook wel in het dagelijks leven Karin en Ryan) & wij zijn de gezichten van Flower Stones.

 

Samen met onze lieve zoon Taylor en onze beestenbende vormen wij ons gezin. Je kunt ons vinden in het mooie Oirschot waar we met veel plezier en liefde wonen.

 

Onze missie in het leven is verbinding en bewustwording brengen van uit liefde en zachtheid.
Vanuit die levensmissie is Flower Stones geboren. 

Doordat we zelf veel aan persoonlijke ontwikkeling hebben gewerkt en verschillende opleidingen hebben gevolgd is het voor voor ons duidelijk hoe belangrijk het is om 100% jezelf te kunnen en mogen zijn.

Wil je nou meer over onze ervaringen weten? volg ons op social media.

 

Wij gunnen iedereen:

  • De liefde en zachtheid om jezelf te kunnen omarmen en volledig jezelf te kunnen zijn
  • Dat je je grootste angst kan gaan leren loslaten en deze om kan buigen naar vertrouwen in jezelf
  • Dat je de sleutel tot de antwoorden in jezelf kan vinden en gaat ondervinden. Dat alleen JIJ de sleutel bent tot je eigen succes

Want wij weten als geen ander door ons eigen pad, dat hoe groot of hoe klein de liefde voor jezelf op dit moment ook is, dat liefde voor jezelf het allerbelangrijkste is!

 

Want ook jij bent het waard om gelukkig te zijn!

 

Wil jij graag liefdevol in je kracht staan en je hebt geen idee hoe? Voel je dat je ergens door word tegengehouden maar heb je geen idee waardoor of kan je er niet bij? Vraag dan snel een vrijblijvende matchcall met ons aan.