Home » Over ons

Over onsWelkom lief mooi mens,

 

Graag wil ik me even voorstellen, mijn naam is Karin en ik ben het gezicht van Flower Stones.

 

Samen met mijn lieven man Ryan, onze lieve zoon Taylor en onze beestenbende vormen wij ons gezin. Je kunt ons vinden in het mooie Oirschot waar we met veel plezier en liefde wonen.

 

Mijn missie in het leven is verbinding en bewustwording brengen van uit liefde en zachtheid.
Vanuit die levensmissie is Flower Stones geboren. Binnen Flower Stones is ook mijn man Ryan werkzaam, hij is onder andere verantwoordelijk voor de edelstenen en de kindercoaching.

Doordat ik zelf veel aan persoonlijke ontwikkeling heb gewerkt en verschillende opleidingen heb gevolgd is het voor voor mij duidelijk hoe belangrijk het is om 100% jezelf te kunnen en mogen zijn.

 

Wil je nou meer over mijn ervaringen weten? Lees dan verder op de blog of volg ons op social media.

 

Ik gun iedereen:

  • De liefde en zachtheid om jezelf te kunnen omarmen en volledig jezelf te kunnen zijn
  • Dat je je grootste angst kan gaan leren loslaten en deze om kan buigen naar vertrouwen in jezelf
  • Dat je de sleutel tot de antwoorden in jezelf kan vinden en gaat ondervinden. Dat alleen JIJ de sleutel bent tot je eigen succes

Want ik weet als geen ander door mijn eigen pad, dat hoe groot of hoe klein de liefde voor jezelf op dit moment ook is, dat liefde voor jezelf het aller belangrijkste is!

 

Want ook jij bent het waard om gelukkig te zijn!

 

Wil jij graag liefdevol in je kracht staan en je hebt geen idee hoe? Voel je dat je ergens door word tegengehouden maar heb je geen idee waardoor of kan je er niet bij? Kijk dan snel bij Coaching om te zien hoe wij je kunnen helpen of vraag een vrijblijvende matchcall met ons aan.

Ook verzorgd Flower Stones verschillende workshops, wil je weten welke workshops we geven kijk dan snel bij workshops of in onze agenda.