Home » Reiki & Energetische Healingen

Reiki & Energetische HealingenVoel jij je uitgeput en uit balans?

Voel je dat je bepaalde emoties hebt opgeslagen en vasthoud in je energieveld, die je daardoor afremmen?

Voel je dat je zelf herstellend vermogen een boost mag krijgen?

Voel je dat je altijd gespannen bent en behoefte hebt aan ontspanning?

 

Is je antwoord JA op een of meerdere van deze vragen?

Dan zijn onze healingen geschikt voor JOU!

 

Een healing sessie heeft ongeveer een duur van ongeveer 60 min. De behandeling begint met een kort gesprek, daarna mag je op de behandeltafel gaan liggen voor de behandeling en gaan we je energieveld dat geven wat hij op dat moment nodig heeft om zichzelf te zuiveren en te herladen. Na afloop hebben we nog een afsluitend gesprek waarbij we ervaringen en bevindingen tijdens de healing met elkaar delen.

 

Tijdens deze behandeling maken we gebruik van reiki en energetische healing. Hierbij stemmen we af op jouw  energieveld en voelen we wat er nodig is. We werken met energie en jouw energieveld: dat energieveld heeft verschillende lagen al deze lagen worden behandeld tijdens de healing. Blokkades worden losgemaakt en opgeruimd, er wordt energie toegevoegd of weg gehaald als dit nodig is.

Als het door omstandigheden niet mogelijk is om bij ons in de praktijkruimte te komen of je wil dat je (huis)dier een behandeling krijgt is het ook mogelijk om een behandeling op afstand te doen. Tijdens een behandeling op afstand leggen we een energetische verbinding met jou als persoon of met je dier. Hiervoor gebruiken we een door jou toegestuurde recente foto waar jijzelf of je dier op staat. De behandeling zelf is hetzelfde als een behandeling bij ons op de praktijk. Het verschil is dat we je nu na afloop bellen voor een afsluitend gesprek en om ervaringen te delen.

Heb je vragen, wil je meer weten over de healingen of wil je ons eerst graag ontmoeten, is het mogelijk om bij ons
een gratis en vrijblijvend matchcall in te plannen. Een Matchcall is een korte zoomsessie of telefonisch afspraak waarbij we je vragen beantwoorden en samen kunnen kijken of er een klik is zodat je met volle overtuiging en vertrouwen een healing in kan gaan.

Wil jij graag een Matchcall in plannen stuur dan een mailtje naar info@flowerstones.nl

Voor de Reiki en Healingen werken we met losse behandelingen en rittenkaarten.

De kosten zijn:

  • €60,- voor een losse behandeling
  • €287,50 voor een 5 rittenkaart*
  • €550,- voor een 10 rittenkaart*

    * geldigheid van de strippenkaart is 12 maanden