Persoonlijke Afstemmingen


Ben je soms wat zoekende en weet je niet precies waar je staat in het leven?
Wil je graag meer rust en balans in jouw leven, of dat van je kind of gezin?


Dan kan je bij ons terecht voor persoonlijk afstemmingen. Wij helpen jou, je kind of je gezin om meer bewuster te worden van wat er op dit moment in jou/jullie leven speelt. Maar ook kijken we naar wat je/jullie nodig hebben om te kunnen groeien en bieden we je de ondersteuning/tools om je verder te helpen om weer dichterbij je zelf te komen. Om zo weer de rust, de ruimte en balans te creëren, waardoor jij weer optimaal van het leven kunnen genieten en de liefdevolle verbinding met jezelf en elkaar weer kunt aangaan.

Bij een persoonlijke afstemming voelen we via een foto* in op een persoon. Dit kan voor zowel volwassenen, kinderen en voor (huis)dieren. Tijdens een afstemming gaan we kijken hoe jij, je kind, je dier of je gezin op dit moment in het leven staat, welke dingen er op dit moment in jouw leven spelen, welke valkuilen er zijn en eventuele boodschappen die we door mogen geven. Ook zullen we tijdens deze afstemming invoelen of er extra ondersteuning nodig is door bijvoorbeeld edelstenen, coaching en/of een healing om je verder te helpen bij je persoonlijke groei.
Onze bevindingen zullen wij via de mail of telefonisch naar je terugkoppelen.

*De foto die we gebruiken willen we zo kort mogelijk voor de afstemming ontvangen. Hoe iemand op de foto staat maakt voor ons niks uit, als het gezicht maar duidelijk zichtbaar is. En ook is het heel belangrijk dat iemand alleen op de foto staat!

Bij ons kun je op dit moment kiezen uit een aantal soorten afstemmingen:

Basis afstemming enkel voor edelstenen10 euro per persoon/dier (exclusief edelstenen en verzendkosten)
Hierbij stemmen we via een zo recent mogelijke foto af welke edelstenen jou het beste kunnen ondersteunen. Deze informatie ontvang je vervolgens van ons per e-mail, samen met een korte omschrijving van de werking van de edelstenen. Let op hierbij krijg je geen uitgebreide samenvatting van de afstemming zelf.

Uitgebreide afstemming kind, volwassen en (huis)dier : 45 euro per persoon/dier (exclusief edelstenen, coaching of healing en verzendkosten)
Hierbij stemmen we via een zo recent mogelijke foto af hoe jij of je dier op dit moment in het leven staat. Na de afstemming ontvang je van ons een uitgebreide mail over wat er precies naar boven is gekomen bij de afstemming, waar je tegenaan loopt, welke boodschappen en informatie er naar boven is gekomen. Mocht het nodig zijn zullen we altijd een vrijblijvend advies geven voor extra ondersteuning bijvoorbeeld edelstenen, coaching of een healing.

Uitgebreide afstemming kind, volwassen en (huis)dier met telefonisch contact (30 min): 65 euro per persoon/dier (exclusief edelstenen, coaching of healing en verzendkosten)
Hierbij stemmen we via een zo recent mogelijke foto af hoe jij of je dier op dit moment in het leven staat. Na de afstemming nemen wij telefonisch contact met je op over wat er precies naar boven is gekomen bij de afstemming, waar je tegenaan loopt, welke boodschappen en informatie er naar boven is gekomen. Mocht het nodig zijn zullen we altijd een vrijblijvend advies geven voor extra ondersteuning bijvoorbeeld edelstenen, een coaching of een healing.

Wil je graag een afstemming met ons plannen of heb je nog vragen voor ons?

Vul dan het onderstaande contact formulier in op de website of stuur een mail naar info@flowerstones.nl

Ook zijn wij eventueel te bereiken via de social media.Het contact formulier